Bli vår projektledare/säljare

Projektledare/säljare för The Profile

Är du ansvarsfull, driven och älskar att driva projekt framåt? Är du intresserad av försäljning och problemlösning, med koll på stil och finess? Vill du vara den som säljer framtidens bästa lösningar för företag med stark växtkraft?
Vi har startat vår resa mot ett mer klädsamt Sverige där vi vill klä företag för deras marknad och för deras kunder. Givetvis med fullt fokus på dess värderingar, deras Unique Selling Points och deras strategi för hur de ska nå dit. Denna resa kännetecknas av entreprenörsskap, affärsmannaskap och innovation. Resan kännetecknas också av kreativ glädje, om energi och om lustfylldhet. Framför allt dess engagemang för företag och de människor som kommer i kontakt med oss eller våra uppdragsgivare.

Uppdrag

Vårt uppdrag är att göra våra kunder mer attraktiva på deras marknad. Att göra dem outstanding och skapa en identitet som gör dem till ”one-in-a-million”.
Ditt uppdrag blir att ansvara för att etablera långsiktiga och professionella kundkontakter. Du kommer att arbeta både med etablera nya kundkontakter såväl som bearbetning av befintliga. Det innebär att du är ansvarig för försäljningsprocessen likväl som problemlösning och leverans.
Vårt uppdrag är inte alltid lätt och det finns inga genvägar till framgång. Våra kunder är krävande och söker valuta för deras investering. Vårt mål är att alltid överträffa de förväntningar som de kan ha och arbeta helt unikt mot marknaden.
Vårt uppdrag är att klä Sverige.

Vem är du

Vi söker dig som kan se möjligheter. Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann och inte är rädd för att kavla upp ärmarna i rätt läge. Vi tror att du tycker det att roligt att vara spindeln i nätet och har lätt för siffror. Vi tror också du har lätt att kommunicera med andra människor och har en hög servicegrad i dig. Det är meriterande om du är kunnig i dresscodes, kläder och dess material, i vett och etikett, i stil, i mode, i det klassiska såväl som det moderna, men det är inget krav. Vi söker dig som vill och kan ta dig an den utmaningen.
Vår arbetsmetod bygger på relationer och förtroende. Ett förtroende som snabbt kan försvinna om vi inte är duktiga på att kommunicera detta och vara aktiva i vår kundrelation. Vi söker dig som är modig, tuff, och duktig på relationer. Vi söker dig som är aktiv i ditt eget sociala nätverk och som gillar livet. Vi söker dig som är ett energiknippe och som trivs med högt i tak och snabba puckar. Vi söker dig.

Vi är vi

The Profile startade ur ingenting mer än en önskan om att vara det naturliga valet som partner när det kommer till paketering och kläder. Vi präglas av en hög aktivitetsnivå där relationer och teamkänsla står högt i kurs och där vår belöning fås genom nöjda kunder som är en del av den känslan. Vi är ett litet företag med stora ambitioner och varje individ hos oss är en viktig del av vår framgång och där varje åsikt och insats respekteras. Vi är ett team med kreativ, affärsmässig och positiv atmosfär där det inre drivet en viktig kugge för utvecklingen av vår verksamhet.
Våra kunder och vår marknad är bred och har ett spann från hantverkare till banker, finansinstitut och mäklare. Det är stora framgångsrika bolag, men även mindre egenägda bolag med höga krav på kvalitet och design. Vår drivkraft är att alla ska vilja jobba med oss, med dig, och att vi ses som en naturlig partner till deras verksamhet.

Är det här något för dig? Kontakta oss med CV på följande adress: tony@theprofile.se – skriv Projektledare i ämnesraden.

 

Tillbaka »

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...