Bli vår Stylist

Stylist för The Profile

Vill du vara vår kreativa resurs med koll på stil och finess? Vill du vara den som paketerar nutidens och framtidens bästa lösningar för företag med stark växtkraft?

Vi har startat vår resa mot ett mer klädsamt Sverige där vi vill klä företag för deras marknad och för deras kunder. Givetvis med fullt fokus på dess värderingar, deras Unique Selling Points och deras strategi för hur de ska nå dit. Denna resa kännetecknas av entreprenörsskap, affärsmannaskap och innovation. Resan kännetecknas också av kreativ glädje, om energi och om lustfylldhet. Framför allt dess engagemang för företag och de människor som kommer i kontakt med oss eller våra uppdragsgivare.

Uppdrag

Vårt uppdrag är att göra våra kunder mer attraktiva på deras marknad. Att göra dem outstanding och skapa en identitet som gör dem till ”one-in-a-million”.

Vår marknad är enorm men mycket ligger i det omedvetna. Vår kund ser inte alltid möjligheterna eller anser att det är ett primärt behov. Vi vet att vårt arbete leder till fler affärer, mer uppmärksamhet på mässor, kundbesök etc, samt att man får en stoltare och mer effektiv personal. Vem vill inte jobba för en vinnare?
Vårt uppdrag är inte alltid lätt och det finns inga genvägar till framgång. Våra kunder är krävande och söker valuta för deras investering. Vårt mål är att alltid överträffa de förväntningar som de kan ha och arbeta helt unikt mot marknaden.
Vårt uppdrag är att klä Sverige.

Vem är du

Vi söker dig som kan se möjligheter. Vi söker dig som är kreativ och skicklig på att visuellt förmedla och kommunicera detta. Vi söker dig som är kunnig i dresscodes, kläder och dess material, i vett och etikett, i stil, i mode, i det klassiska såväl som det moderna. Vi söker dig som vill och kan ta dig an den utmaningen.
Vår arbetsmetod bygger på relationer och förtroende. Ett förtroende som snabbt kan försvinna om vi inte är duktiga på att kommunicera detta och vara aktiva i vår kundrelation. Vi söker dig som är modig, tuff, och duktig på relationer. Vi söker dig som är aktiv i ditt eget sociala nätverk och som gillar livet. Vi söker dig som är ett energiknippe och som trivs med högt i tak och snabba puckar. Vi söker dig.

Vi är vi

The Profile startade ur ingenting mer än en önskan om att vara det naturliga valet som partner när det kommer till paketering och kläder. Vi präglas av en hög aktivitetsnivå där relationer och teamkänsla står högt i kurs och där vår belöning fås genom nöjda kunder som är en del av den känslan. Vi är ett litet företag med stora ambitioner och varje individ hos oss är en viktig del av vår framgång och där varje åsikt och insats respekteras. Vi är ett team med kreativ, affärsmässig och positiv atmosfär där det inre drivet en viktig kugge för utvecklingen av vår verksamhet.
Våra kunder och vår marknad är bred och har ett spann från hantverkare till banker, finansinstitut och mäklare. Det är stora framgångsrika bolag, men även mindre egenägda bolag med höga krav på kvalitet och design. Vår drivkraft är att alla ska vilja jobba med oss, med dig, och att vi ses som en naturlig partner till deras verksamhet.

Är det här något för dig? Kontakta oss med CV på följande adress: tony@theprofile.se – skriv Stylist i ämnesraden.

 

Tillbaka »

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...