Om oss

Vi förstärker er identitet

Vår idé:
Vi startade The Profile med en idé om att vårt yttre har betydelse för hur vi mår, hur vi vill att andra runt omkring oss mår, samt vilken typ av budskap vi vill skicka till marknaden. Vi ska utveckla bra strategier för företag för att skapa den bästa förutsättningen för att lyckas knyta till sig rätt kunder, rätt leverantörer, rätt partners och rätt personal.
Dressed communication helt enkelt. Vi kommunicerar genom våra kläder.

Vår tagline:
Vi klär företaget, vi klär laget, vi klär jaget.
Företagets värderingar, ursprung och positionering är viktiga faktorer kring hur vi vill att kultur och fokus ska vara internt. Paketeringen är av vikt för att kommunicera detta, både internt och externt.
Vi tror också på att det är viktigt att hålla ihop laget och skapa rätt förutsättningar för att vi ska fungera ihop, oavsett vilken roll vi har i företaget. Nya medarbetare och de som varit med oss sedan start är lika viktiga i sammanhållningen.
Vi vill också att våra medarbetare ska känna att de är viktiga, speciella och utvalda för att representera vårt företag. Jaget skapar rätt förutsättningar för att vi ska nå ut till alla grenar och hela marknaden.

Vårt arbetsområde:
The Profile arbetar med att initiera och utveckla strategier för er marknadskommunikation.
Vi levererar arbetskläder, profilkläder och sportkläder. Från styrelse till nyanställd.
Vi tar fram profilprodukter och promotionmaterial. Från pennor till pokaler och prisbord på golftävlingen.
Vi utvecklar era event och ert mässmaterial. Från roll-ups till uppblåsbara tält.

Vårt löfte:
Vi kvalitetssäkrar vårt jobb genom att säkerställa:
- att paketeringen ska spegla ert varumärke
- att produkten är relevant för mottagaren/användaren
- att budskapet ska generera en marknadseffekt

Våra värdeord:
- glädje
- engagemang
- kreativitet
- kompetens

The Profile är ett växande profilföretag och har många års erfarenhet av branschen och företagsutveckling. Det ska vara kul att arbeta med oss och vi har en hög leveranssäkerhet där vår servicenivå är hög i alla avseenden.
På Jungfrugatan 12 i Stockholm har vi butik för utprovning, inspiration och möten. Vi har en webshop för snabb orderhantering dygnet runt. Vi har en bra leverantörsmix där kvalitet är viktigt för vår leverans.