LITE DLX DUFFELVÄSKA 55CM 10.1

Välj Variant

LITE DLX DUFFELVÄSKA 55CM 10.1

Om det är eleganta väskor du är ute efter, så ska du titta närmare på den nya iögonfallande kollektionen Lite DLX. Det mjuka tyget kombinerar ett oregelbundet vävmönster med en diskret reliefyta. Många detaljer, bland annat i läder. Lite DLX är utformad för att användas individuellt eller tillsammans med vår Lite-Cube DLX-kollektion med hårda väskor. Lite DLX finns i ett kompakt urval med dagväskor och kabinväskor.

KONTAKTA OSS FÖR FLER MODELLER FRÅN SAMSONITE - INFO@THEPROFILE.SE


Pris 2079,00 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

Antal


Färg


Totalt pris kr


Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: LITE DLX DUFFELVÄSKA 55CM 10.1
st

   0733-335541
   tony@theprofile.seSamsonite®

När Jesse Shwayder grundade Samsonite® 1910 i Denver var resande förbehållet en liten exklusiv skara människor: de som hade råd att upptäcka världen. I och med denna exklusivitet var resande en högkvalitativ upplevelse, från själva transporten till servicenivån, och även de tillbehör som behövdes för att transportera personliga tillhörigheter. Samsonite är ett av de äldsta märkena i resebranschen, och företaget har fortsatt att utnyttja sitt hantverk och nyskapararv under de senaste 100 åren, för att skapa snygga bagagelösningar av hög kvalitet för världsresenären.

Samsonite leder fortfarande marknaden för resväskor med samma kärnprinciper och utökar på det globala planet Shwayders vision för design och innovation till produktkategorier och kundmålgrupper.


Visa samtliga produkter från Samsonite®
Artikelnummer SSdlx55-5
Storlek 29 x 55 x 30 cm
Garanti Begränsad 5 års global garanti
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.